Sus
×
  Intră în cont
×
 

Secțiunea Ajutor

▼   Politica de confidențialitate

Drepturile și Obligațiile Website

Divulgarea informațiilor furnizate de către Utilizator se va face doar în condițiile prevăzute de acest document.

Website-ul va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natura pe care le furnizați, excepție fac datele ce țin de publicarea Anunțului sau datele afișate la profilul Utilizatorului care sunt publice și necesare.

Putem divulga datele dumneavoastră personale organelor de urmărire penală, autorităților publice, autorităților guvernamentale în cazul în care cerințele legale o inpun.

Putem divulga datele dumneavoastră personale în cazul în care vindem, transferăm sau fuzionăm părți din Website cu terțe persoane fizice sau juridice.

Exemple de date personale ce nu sunt divulgate altor terți, altor persoane fizice sau juridice:
● date personale: CNP, adresa, sex, vârsta, numele Utilizatorului, adresa de e-mail
● date legate de situația școlară sau financiară sau orice altă informație personală
● orice alt tip de date furnizate de Utilizator care există în baza noastră de date

Date personale disponibile publicului când postați un articol sau anunț sunt următoarele: nume, prenume și/sau nickname, locația dumneavoastră, numărul de contact (opțional).

Date personale disponibile publicului când înregistrați un cont sau când contul se crează automat sunt următoarele: nume, prenume și/sau nickname, locația dumneavoastră, numărul de contact (opțional).

Drepturile și Obligațiile Utilizatorului

Divulgarea informațiilor furnizate de către Website se va face doar în condițiile prevăzute de acest document.

Email-urile, orice fel de documente scrise sau alte informații primite de către Utilizator de la Website au caracter de confidențialitate și nu pot fi transmise către alte persoane fizice sau juridice.

Conturile care au fost dezactivate și Anunțurile care au fost șterse, deși nu mai sunt disponibile public, mai ramân în baza noastră de date pentru o perioadă de maxim 60 zile, urmând ca ulterior să fie șterse definitiv, totuși ne rezervăm dreptul de a păstra în baza de date pe o perioadă de 2 ani Conturile și adresele de IP care în timp au fost considerate rău intenționate și care au încercat să altereze buna funcționare a Website-ului.

Utilizatorul are dreptul de a accesa, rectifica și șterge datele din Contul sau Anunțul său prin funcțioanalitatea pusă la dispoziție de Website.

Utilizatorul are dreptul de a restricționa pentru procesare și obiecta privind prelucrarea sau portabilitatea datelor din Contul sau și Anunțul său.

Contact

Pentru informații suplimentare sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați în orice moment pe pagina de Contact.

Modificările prezentului document

DEDO.RO își rezervă dreptul de a face modificări și corecții asupra textului din acest document. Vă recomandăm să consultați această pagină constant pentru a reciti aceste informații.