Sus
×
  Intră în cont
×
 

Secțiunea Ajutor

▼   Termeni și Condiții

    Bun venit pe DEDO.RO

Vă mulțumim că folosiți serviciile noastre. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteţi de acord şi Acceptaţi prezenţii termeni şi prezentele condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

    1. Accept

Prin Accept se înțelege acordul dumneavoastră referitor la Termeni și Condiții, Politica de confidențialitate și Politica de cookies. Acordul pentru Accept vi se cere când utilizați Serviciile noastre. Aceasta include: accesare de pagini, postare anunț, creare cont, orice fel de navigare pe domeniul și subdomeniile aferente acestui Website. De asemenea prin continuarea navigării pe acest Website acceptați aceste condiții fără să fie nevoie sa efectuați vreo acțiune specifică. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții trebuie să parăsiți acest Website.

    2. Definiții și Termeni

Definițiile și Termenii folosiți în continuare vor avea următorul înteles:

Website – site-ul web online găzduit la adresa web .dedo.ro cât și subdomeniile acestuia.

Servicii – suma paginilor și funcționalitaților oferite de Website.

Utilizator - orice persoană fizică sau Persoana juridică, care a împlinit 18 ani sau care are acordul părinților sau acordul persoanei care se ocupă de creșterea ei, cu capacitate de exercițiu deplină, care accesează Website-ul și/sau care se înregistrează pe el.

Persoana juridică – societate inmatriculată și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu reprezentanți autorizați pentru accesarea, vizitarea sau utilizarea Website-ul sau a Serviciilor oferite.

Cont – secțiunea din Website ce conține funcționalitate de înregistrare, de a intra sau ieși din Cont cât și date despre Utilizator. Utilizatorul este responsabil și se va asigura ca toate informațiile introduse la înregistrarea contului sunt corecte, complete și actualizate. Orice Cont care nu este în conformitate cu politica Website-ului va fi dezactivat sau șters.

Nickname – numele Utilizatorului sau pseudonim folosit de Utilizator pentru publicarea de Anunțuri pe Website. Anumite cuvinte sau combinație de litere, cifre, caractere pot fi interzise sau rezervete în momentul când creați sau modificați această proprietate.

Anunț sau Postare - ofertă scrisă și publicată de un Utilizator în interes personal, prin intermediul acestui Website. Utilizatorul este responsabil și se va asigura ca toate informațiile introduse la publicarea anunțului sunt corecte, complete, actualizate și corespund cu politicile Website-ului.

Administrator - persoana responsabilă de buna funcționare a Website-ului.

ID - identificator unic creat automat și aleator pentru Utilizator sau Anunț, format din litere și cifre.

Producător / Vânzator - Utilizator care oferă bunuri, produse sau servicii.

Cumparător - Utilizator care cumpără bunuri, produse sau servicii.

    3. Scopul prezentului document

Scopul acestor Termeni și Condiții este acela de a defini, clarifica și reglementa condițiile de utilizare a Website-ului și Serviciilor oferite de el.

    4. Dreptul de proprietate intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală în legătură cu Website-ul aparțin în totalitate creatorului său.

Drepturile de proprietate intelectuală sunt protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificările ulterioare.

Preluarea sau copierea oricărei informații sau date de pe Website de către site-uri concurente sau de către alte persoane în scopul republicării, distribuirii totale sau parțiale sau în alte scopuri, fără acordul în scris al Website-ului, este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Distribuirea numită și share a Anunțurilor sau Conturilor pe rețelele de socializare este permisă.

    5. Drepturi și Obligații Website

Website-ul nu oferă nici o garanție Utilizatorilor că serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte și fără erori.
Website-ul nu poate garanta și nu își poate asuma răspunderea că informațiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate.
Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără nici o notificare în prealabil.

Website-ului se obligă să publice toate Anunțurile scrise de catre Utilizatori, care sunt în conformitate cu Termeni și Condiții stipulate în acest document.

Website-ul nu este respunzător pentru Anunțurile, imaginile sau orice alt fel de date care nu au fost publicate sau care au fost șterse sau pierdute din motive ce țin de respectarea de către Utilizatori a Termenilor și Condițiilor prezentați în acest document, din motive tehnice necontrolabile sau din cauza erorilor umane.

Website-ul nu este responsabil și nu poate fi tras la răspundere de nici o problemă apărută la nivelul colaboratorilor sau partenerilor sai.

Website-ul nu este responsabil și nu poate fi tras la răspundere pentru activitațile Utilizatorilor și nici pentru conținutul sau corectitudinea Anunțurilor.

Website-ul nu iși asuma în nici un fel de răspundere pentru conținutul sau veridicitatea Anunțurilor publicate de Utilizatori.

Website-ul nu este responsabil pentru nerespectarea termenelor privind livrarea produselor de catre Utilizatori, poștă sau firmele de curierat.

Website-ul nu este responsabil și nu mediază cum decurge orice tranzacție sau acord între Utilizatorilori.

Drepturile și Obligațiile Website-ului sunt exercitate prin și cu ajutorul Administratorul Website-ului astfel:
- Administratorul Website-ului se obligă să remedieze în cel mai scurt timp posibil orice problemă apărută în buna funcționare a Website-ului.
- Administratorul Website-ului se obligă să remedieze în cel mai scurt timp posibil orice problemă apărută în buna funcționare a Website-ului.
- Administratorul Website-ului se obligă să modifice, șteargă sau să interzică orice Anunț sau Cont care nu este în conformitate cu Termeni și Condiții stipulate în acest document.

Plângerile și sesizările trimise de către Utilizatori vor fi analizate și vor primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

    6. Drepturi și Obligații Utilizator

Utilizatorul poate posta Anunțuri făra a fi nevoie de înregistrarea unui Cont, Website-ul va crea un Cont automat pentru el, care ulterior poate fi folosit.

Utilizatorul este responsabil și se va asigura ca toate informațiile introduse la publicarea Anunțului sunt corecte, complete, actualizate și corespund cu politicile Website-ului.

Utilizatorul este responsabil și se va asigura ca toate informațiile introduse la înregistrarea Contului sunt corecte, complete, actualizate și corespund cu politicile Website-ului.

Utilizatorul trebuie să anunțe cât mai repede celălalt Utilizator în cazul în care se răzgandește sau nu mai dorește efectuarea tranzacției.

Utilizatorul este responsabil de efectuarea în bune condiții a tranzacției cât și de a face demersurile necesare în vederea asigurării transportului produsului tranzactionat, dacă este cazul.

Utilizatorii au posibilitatea și obligația de a transmite Website-ului plângeri sau sesizări pe pagina de Contact cu privire la activitațile cu aparența ilegală sau rău intenționate desfașurate de către alți Utilizatori ai Website-ului.

Utilizatorul are dreptul la confidențialitate, care este descrisă în Politica de confidențialitate

Utilizator are dreptul de a fi informat despre Politica de cookies, în acest sens va rugam să consultați pagina aferentă.

Contact

Pentru informații suplimentare sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați în orice moment pe pagina de Contact.

Modificările prezentului document

DEDO.RO își rezervă dreptul de a face modificări și corecții asupra textului din acest document. Vă recomandăm să consultați această pagină constant pentru a reciti aceste informații.